Ulveløb i Brøndbyskoven 1. maj 2016
Den 1. maj 2016 afholdt Vestvoldgildet, Sct. Georgs Gildet i Brøndby og Rødovre det årlige ulveløb i Brøndbyskoven fra områder ved Ulf Jarls Hytte.
I forvejen var der sendt indbydelser ud til spejdergrupper i Brøndby og omliggende kommuner.
Det gav bonus idet der mødte 63 ulveunger, små spejdere fra 6 år og opad, det blev ialt 13 grupper.
Vi i Vestvoldgildet var spændt på hvordan dagen ville forløbe, især med hvordan vejret ville arte sig, men det viste sig, at det blev en god solrig dag.
I Brøndbyskoven, nu med friske bøgeblade, var der forberedt en god dag for ulveungerne, temaet for dagen var Olympiade.
Det vil sige at børnene på vejen igennem Brøndbyskoven skulle igennem og klare forskellige opgaver: Badminton, Kuglestød, Diskoskast, Sejlads med papirbåd, Spark på mål, Pilekast, Stafetløb, Længdehop, og Bueskydning.
I løbet af de afsatte 4 timer, kom alle grupper godt igennem posterne, der blev givet point både for god opførsel, og opnåede resultater.
Da alle ulveunger var kommet hjem til udgangspunktet ved Ulf Jarls Hytte, skulle de klare endnu en øvelse, de skulle sætte de rigtige farver på Olympiade Ringene! Vedhæftet mellem fotos, ser vi den 98 årige Mette.
Denne ældre Gildebroder er stadig meget aktiv, og det er bare så dejligt, tusind tak Mette.
Det med de rigtige farver kunne være svært, men derefter blev der serveret pølser på stedet ved Hytten.
Til sidst kom Spejderlaugsformanden, han hedder Jens, og kaldte alle Ulveunger frem, for der skulle være præmieuddeling.
Og det blev en festlig afslutning, med hyldest til de unge vindere, samt en stor tilslutning til at komme igen næste år, 2017 til Ulveløb.
pic
Kuglestød

pic
Post 2


pic
Mette viser hvordan


pic
Præmieoverrækkelse


pic
Medaljer om halsenSidst opdateret 5. maj 2016