Loppemarked i Rødovre Center 11. marts 2012


Rekordbesøg til jubilæumsloppemarkedet.

Søndag den 11. marts afholdt Vestvoldgildet sit loppemarked nr. 50.  I gennem 25 år, med 2 loppemarkeder om året, har Rødovre Centrum venligst været udlånt til Vestvoldgildet.
 

Der var rekordbesøg til jubilæumsloppemarkedet. Aldrig har der været så mange besøgende i Rødovre Centrum til et af Vestvoldgildets loppemarkeder. 

Handlen var livlig, og mange kender hinanden fra tidligere markeder.  " De gode mænd " hyggede som sædvanlig fra kl. 12, med dejlig musik i centret.


Gildebrødrene lægger et stort arbejde i at få loppemarkederne til at køre. I god tid skal Centret kontaktes, er der sket ændringer, ombygninger, eller er der butikker der er åbne denne søndag?

For øjeblikket er det Kurt Lundsteen der undersøger dette, og laver fortegnelser over stadepladser. Der er mange gildebrødre med i forarbejdet, invitationerne til stadeholdere skal sendes pr. post, og der er meget mere at forberede. 

Med over 200 stadepladser for voksne, og 50 for børn, er der noget at se til.

Stadepladserne bliver lejet ud, på denne måde har de flittige gildebrødre gennem årene samlet rigtig mange penge sammen. 

Vestvoldgildet støtter bl.a. et årligt ulveløb i Brøndbyskoven for de mindre spejdere.

Hele 100.000 kr. har Gildet ved fødselsdagsfesten i september, de senere år kunnet donere til humanitære organisationer og lokale spejdergrupper.

Arne /PR

img
Kurt Lundsteen

img
Lidt fra oven.

img
Tove Nielsen


Sidst opdateret 18. mar 2012