Tur i Naturen, 18. maj 2011 "En rigtig god tur" (citat fra en deltager på vej hjem)

Med Finn i fuld spejderuniform (gul naturligvis) som tropleder, begav 26 glade Vestvoldere sig af sted den 18.maj præcist kl. 18.

Målet var en spejderoplevelse i naturen hos De Gule Spejdere i Grib Skov Trop i Nødebo. Og en oplevelse, det fik vi!

Bussen gav os først en sightseeing tur i det smukke Nordsjælland omkring Sjælsø med mere. I bussen gav "Troplederen" (Finn) os en grundig orientering til De Gule Spejderes historie. Denne orientering suppleredes senere i en på pladsen opstillet museumsvogn.

I Nødebo ankom vi til den store - meget flotte spejderhytte i 3 etager.( En "hytte" er nok en underdrivelse). Bygget af 2 mand (mere eller mindre) med 2 motorsave over 10 år.

Byggematerialer fortrinsvis store rødgranstammer, som polulært sagt var lagt oven på hinanden i de rigtige længder og vinkler.

Pladsen omkring var også spændende indrettet, med store og mindre bålpladser. Nogle udsmykket til indianer ceremonier til deres "stifindere".

Plads til tømmerflådebygning og andre aktiviteter som sæbekassebiler til f.eks. "Oak City Rally" fandtes også.

En ting der gjorde aftenen til en oplevelse ud over naturen var, at hytten og pladsen var i fuld aktivitet. Der var spejdermøde med mange aktive børn og voksne i reglementeret spejderuniform.

I Nødebo er det en naturlig ting at være spejder, fik vi at vide. Og det så bestemt også sådan ud.

Bænket inden døre havde gruppe 4 sørget for lidt til ganen og kaffe med kage.

Under ledelse af tropslederen nåede vi også at synge nogle gode spejdersange og sluttede med broder-/spejderkæde.

billede 

 Sidst opdateret 6. august 2011