Vestvold Gildet

Sct. Georgs Gildet for Brøndby-Rødovre

 

Pressemeddelelse om loppemarked

Vestvoldgildet, Sct. Georgs Gildet i Brøndby og Rødovre, Gildet, Sammenslutningen af forhenværende spejdere, indbyder igen til Kæmpeloppemarked i Rødovre Centrum.

Forårsloppemarkedet finder sted søndag den 13. marts fra 9-15, og der er gratis adgang til Loppemarkedet i Rødovre Centrum, som nu er blevet et større og endnu mere indbydende Indkøbscenter.

De mange gildebrødre, som alle har tilknytning til Spejderbevægelsen, sørger for administrationen af Loppemarkedet.

Dette arbejde med Loppemarkedet giver overskud, sammen med andre aktiviteter gør dette, at Vestvoldgildet hvert år kan uddele ca. 100.000 kr. Der kan derfor doneres penge til humanitære formål, fortrinsvis i nærområdet, men der kan også være tale om hjælp til udlandet.

Derudover ydes der bl. a.  hjælp til scleroseramte mennesker så de kan få to gode årlige fester, og sidst, men ikke mindst, ydes der stor hjælp til spejderarbejdet.

Loppemarkedet byder på gratis adgang, musik og underholdning, og når man har gået forbi alle 150 boder og gjort et godt køb, - så er der masser af plads i Rødovre Centrum, man kan gå og få lidt inspiration ved at kigge forretninger.

 

Med venlig hilsen
for Vestvoldgildets PR

Arne Strøm Madsen